Till vardag och fest

Skor är något som vi alla använder oss av, både till vardag och fest. I dag så kanske det inte är lika strikt med skomodet som det en gång har varit, numer så går det att använda gympaskor till en kostym. Helt klart är det dock roligt att kunna klä upp sig ordentligt från topp till tå med en snygg outfit och ett par klassiska skor.

Men_ ShoesI sammanhang där det krävs en klädkod så kanske man bör följa den koden och klä sig efter omständigheterna. Det är alltid bra att ha mer än några par att välja på när det kommer till skor, dels för att kunna anpassa sitt skoval efter vilket sammanhang ska vara med i. Dessutom så hinner skorna att torka och vila mellan användningarna, den fukt som under dagens gång samlas i skorna hinner dunsta bort och du får en torr och skön sko.

Vardagsskor

Att ha ett par vardagsskor är bra, som vi skrev tidigare så kan det vara bra för skorna att få torka upp ordentligt mellan användning. För att få skor rena så finns det bra sätt utan att du behöver slänga in dom i tvättmaskinen.

Festskor

Några par skor som man använder till fest är också bra att ha, även om de kanske blir så många till antalet. Se till att sköta om dina skor så håller dom längre, till herrskor så rekommenderas skoblock som ser till att formen står sig och inte sjunker ihop. Smörj in och vårda dina skor så kan de använda flera år utan att du behöver skämmas.