Restips i vår

Nu är våren kommen och då passar det förstås också bra att dra iväg på en resa till något spännande ställe. Här kommer några sköna restips som passar sig bra för våren.

Storstadsweekend

En weekend i någon form lämpar sig alldeles utmärkt under våren och framför allt om det handlar om någon storstad. På bara några timmars avstånd finns många härliga och spännande storstäder, som till exempel London, Paris, Berlin och Prag, alla med ett rikt utbud av nöje, kultur och shopping. Vill man inte resa så långt så fungerar givetvis även våra nordiska grannar som Köpenhamn eller Oslo bra eller varför inte vår egen huvudstad Stockholm.

Solresa

En sol- och badresa går så klart också att göra under våren. Något som är bra med att resa till exempelvis Mallorca, Gran Canaria eller Kreta under våren är att det ofta är aningen lugnare och även billigare än under högsäsong.

Skidresa

Även om det är vår så finns det faktiskt fortfarande förutsättningar för att åka skidor i någon månad till, såväl i Alperna som i svenska fjällen, så varför inte ta chansen att njuta av den sista snön inte den försvinner helt.