Förändrad för en kväll

Ibland vill man göra en förändring inför en stor kväll, men det betyder inte att förändringen ska vara kvar dagen efter. Det finns flera knep man kan ta till för att skapa en förvandling över natten. 

Speciella kläder

dancing_132167093Besök en butik som hyr ut kläder och hyr en exceptionell klänning eller kostym för kvällen. Du kan hyra något som inte alls är lik din egen stil, utan att behöva ha den i garderoben resten av livet. Kostar man på lite extra kan man även få kläderna insydda enligt ens egna mått! Det finns en online butik som heter Sabina and Friends där man hyr kläder, får de hemskickade och sedan skickar man tillbaka dem efter hyrperioden är slut.

Man kan också skapa sina egna kläder med hjälpa av lite tyg och en symaskin. Följ mönstren från plagg som du gillar för att skapa samma passform men i andra tyger.

Håret

Kanske har du alltid velat ha lugg men aldrig våga klippa av ditt lång hår? Eller har du kort hår och önskar att det vore långt för en kväll. Det finns svansar och luggar att köpa som man fäster i sitt eget hår med clips. Pozehair har sådana i flera färger och de är lätt att blanda med sitt eget hår. Nu kan du testa att ha lugg för en kväll och se om det drar till sig några fler blickar på dansgolvet.

Eller så kan man färga håret för en dag. Det finns både spray och gelé som sitter fast tills man tvättar håret. Sprayfärgen kan gör håret stelt eftersom färgen ligger som en hinna över håret. Gelé brukar ge liknande resultat men finns även som självlysande eller som lyser i UV-ljus. Perfekt om du ska stå på dansgolvet hela natten!