Festligt klädd på dansgolvet

Är du bjuden på fest i höst? Funderar du över vilka kläder som är inne? I denna artikel får du reda på hur du klär dig rätt när du ska ut och dansa i höst. Ta reda på de stora trenderna för hösten och sätt ihop din egen personliga stil till festen.

Zerbrarandig klänningI år har vi flera spännande trender att välja mellan, vilket gör att vi kan skapa riktigt snygga outfits som garanterat kommer att locka till sig uppmärksamhet på festen. Välj ett nyckelplagg som du vill uppmärksamma och låt resten av din outfit lyfta fram plat.

Ingen har nog gått miste om att nyckelorden för hösten 2013 är färger och mönster. På de stora modevisningarna visades flera vackra färger upp, men allra populärast var nog ändå klarrött, klarblått och grönt i alla dess nyanser. Även vitt, grått och olika nyanser av rosa är väldigt hett i höst. Ja, färger överhuvudtaget egentligen! Mönster är verkligen supertrendigt just nu. Välj gärna en snygg zebrarandig kjol eller en topp med ett djurprint som hundtänder om du vill vara den trendigaste tjejen på festen.

Bara för att hösten är här betyder det inte att långbyxorna behöver åka på. Till festen är det mer än rätt att ha en snygg klänning på sig även under hösten. Kombinera den korta klänningen med ett par snygga strumpbyxor eller leggings för att det inte ska bli för kallt. En bar rygg eller volang vid midjan är fortfarande hett i höst. Klänningen är utan tvekan ett tidlöst och säkert alternativ till festen, men även snygga mönstrade kjolar är väldigt inne denna höst.

Hösten 2013 är helt rätt tid för dig som har en lite tuffare stil. Läder är nämligen en av säsongens stora trender när det kommer till alla typer av plagg. Gå ut och dansa loss med ditt tjejgäng i en snygg lädertopp eller varför inte kombinera en tajt läderkjol med en snygg zebrarandig topp. Genom att mixa en tuffare stil med  mer feminina plagg skapar du din egen unika look i höst.

När det kommer till smycken är det supertrendigt med stora glittrande halsband och armband den här hösten. Bär gärna en enkel stilren klänning och låt dina smycken dra till sig uppmärksamheten. Vad gäller skor är förstås klackarna helt rätt i höst. Välj gärna ett par nätta pumps med smal klack i trendigt animaliskt print som leopard- eller zebramönster. Om mönster inte riktigt är din grej kan du istället satsa på ett par trendiga rosa pumps. Rosa är verkligen en superhet färg i höst!