Dans och attityd går hand i hand

Som dansare krävs det mer än bara en felfri teknik för att blända sin publik. Det spelar ingen roll vilken dans du håller på med. Det behövs alltid att man bjuder på det där lilla extra för att trollbinda sin åskådarskara, något som gör att attityd och dans alltid kommer att gå hand i hand.

cool dansareDu har säkert hört talas om uttrycket ”swag”, något som i runda slängar betyder att man har ett bra självförtroende, cool attityd och en snygg stil. För en nutida dansare är det väldigt viktigt att uppnå dessa faktorer för att ekvationen ska få ett positivt utfall. Det krävs helt enkelt att man har en attityd som står ut ifrån mängden och som därigenom ger en själv ytterligare en dimension som dansare.

Det viktigaste är ett bra självförtroende

Det finns mycket som man bör tänka på när det kommer till att bättra på sin attityd. Det viktigaste är självfallet det egna självförtroendet som måste vara på topp då det är en svår sak att fejka fram. Även om självförtroendet kommer inifrån kan man dock få en stor hjälp på traven genom att förbereda sitt yttre på bästa sätt. Det innebär självfallet vissa skillnader för män och för kvinnor, men i grund och botten handlar det om att plocka fram den bästa versionen av sig själv samtidigt som man bör försöka att bli onödigt fåfäng i processen.

Upptäck skillnaden nästa gång du står på scen eller intar ett dansgolv

Om du redan vet om att du är en tekniskt bra dansare och du från och med nu antar utmaningen att börja arbeta med din attityd på scenen eller dansgolvet, är det viktigt att du börjar iaktta hur andra upplever dig. Mest troligt kommer det tids nog bli tydligt att du genomfört en förändring till det bättre, genom att du helt enkelt börjar trollbinda de runt om dig på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.